КДЕ4

Здраво на сите. Еве сме повторно со нови вести. Од денес официјално отпочнува локализацијата на новата верзија на КДЕ, КДЕ4. Македонскиот превод е скоро целосен (преостанати се претежно разните алатки за програмери), но се надеваме дека со КДЕ4 преводот ќе биде целосен. Поздрав...