Новости

По подолга пауза се враќаме со новости. Моментално сме официјално во КДЕ 3.4, а се одржуваат преводите за КДЕ 3.3 и КДЕ 3.4. Во подготовка е и редизајн и освежување на овие страници. Бидејќи (сега засега) нема бинарни пакети инсталацијата на македонската локализација на КДЕ се прави со изворните датотеки. Засега толку.